• info@davidvanschie.nl
  • +31 174 622 192
  • Galgeweg 46A 2691 MG 's-Gravenzande
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Biertap huren Rotterdam

Wilt u een biertap huren in Rotterdam of omgeving om uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest echt tot een succes te maken? Bij David van Schie kunt u een bar huren met een professionele tap installatie. Alles leveren wij uit voorraad en op professionele wijze. Op onze website kunt u taps huren, maar ook fusten bier bestellen. Zo bent u verzekerd van een succesvol feest. Een bar huren doet u bij David van Schie feest verhuur. 

 

Biertap huren - David van Schie evenementenverhuur

DIRECT EEN BIERTAP HUREN? 

Bekijk ons volledige aanbod tapinstallaties > 

 

ADVIES NODIG? 

Neem vrijblijvend contact op > 

 

Biertap en tapinstallaties huren in Rotterdam

Voor welk evenement u ook een biertap wilt huren, wij zijn u graag van dienst. Voor zowel grote als ook kleine feesten hebben wij de juiste biertap installaties. Ons assortiment is uitgebreid en uit voorraad leverbaar. In ons assortiment biertaps en koeling vindt u alles wat u nodig heeft omtrent biertaps en tapinstallaties. Daarnaast is uw positieve ervaring belangrijk voor ons. Voor het huren van tapinstallaties bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij helpen u met de installatie van alle apparatuur zodat u daar geen zorgen over heeft. Toch liever zelf doen? Download hier de handleiding. Na gebruik komen wij alles ook weer ophalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek.

Biertap, statafels, partytenten & meer 

Naast biertappen en installaties verhuren wij nog veel meer. Naast het huren van een biertap kunt u bij ons ook terecht voor de verdere aankleding van uw event. Een greep uit ons assortiment event verhuur: 

Huur een biertap in Rotterdam en omgeving bij David van Schie feest verhuur

Via onze website huurt u snel en eenvoudig uw gewenste biertap en alle benodigdheden voor uw event. Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Dat is wel zo handig! Eén leverancier voor al uw party materialen. Voor een complete ervaring bestelt u in onze webshop. Heeft u nog vragen over onze producten en diensten? 

Neem direct contact op