• info@davidvanschie.nl
  • +31 174 622 192
  • Galgeweg 46A 2691 MG 's-Gravenzande
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Glazen huren

Glazen huren voor een borrel die u organiseert? Of wilt u cocktailglazen huren voor uw bedrijfsfeest of trouwerij? Wat voor soort glazen u ook wilt huren, bij David van Schie is het mogelijk al uw glaswerk te huren. Als complete party rental service hebben wij een ruim assortiment glazen die u kunt huren. Alle ons glaswerk is snel uit voorraad leverbaar, zodat u in stijl drinken aan uw gasten kunt serveren. Wij regelen de mooiste glazen voor elk feest en evenement.

 

Glazen huren - David van Schie evenementenverhuur


SNEL GLAS NODIG?
Bekijk al het glaswerk 

 

ADVIES NODIG?
Neem contact op


Glazen huren voor elk feest

Wij hebben geschikt glaswerk voor elke gelegenheid. Voor grote feesten, kleine feesten, familiefeesten en meer. Bij ons kunt u allerlei soorten glazen huren. Het maakt niet uit of het om een groot of klein evenement gaat; wij helpen u graag! Onze glazen: 

Om het voor u gemakkelijk te maken kunt u bij ons al uw benodigdheden bestellen. Ook voor dranken, statafels, barkrukken en bijvoorbeeld een biertap bent u bij ons aan het juiste adres. Door alles op één plek te bestellen, heeft u ook maar één contactpunt en één factuur. Zo behoudt u makkelijk het overzicht tijdens het organiseren en plannen van uw evenement. Of gebruik onze party checklist, zodat u zeker weet dat u niets vergeet!

Party rental voor al uw feesten; van glaswerk tot meubilair

Voor elk evenement en elke gelegenheid hebben wij verhuurmaterialen. Daarom kunt u naast glazen huren of cocktailglazen huren, bij ons ook terecht voor alle andere benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan: Luchtkussens, Meubilair en Podia. Desgewenst kunnen wij helpen met de aankleding en opbouw van de materialen. Wilt u glazen huren van David van Schie? Bekijk ons ruime assortiment op de website of bestel uw glazen direct in de webshop. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Heeft u nog vragen over cocktailglazen huren of wilt u meer weten over andere producten? Neem gerust contact met ons op; wij zijn u graag van dienst!