• info@davidvanschie.nl
  • +31 174 622 192
  • Galgeweg 46A 2691 MG 's-Gravenzande
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Koelkast huren

Koelkast huren - David van Schie EvenementenverhuurWilt u een koelkast huren voor uw feest, borrel of ander evenement? Bij David van Schie kunt u koelkasten en andere koelapparatuur van verschillende afmetingen huren.  Zo heeft u altijd genoeg koeling voor de dranken. Ook voor alle andere benodigheden kunt u bij ons terecht. Al onze producten leveren wij uit onze voorraad Taps, koeling en eventmateriaal. Dat is voor u weer een zorg minder en geeft extra tijd in de drukke organisatie van uw evenement.  Een koelkast huren doet u via David van Schie. 

Koelkast en koelapparatuur huren bij David van Schie

Voor welk evenement u ook een koelkast wilt huren, wij leveren efficiënt op locatie en vanuit voorraad. Na gebruik komen wij alle materialen ook weer ophalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek. Naast deze service is het ook mogelijk om de vulling voor uw koelkast bij ons te bestellen: wij leveren namelijk ook alle dranken voor uw borrel of party. Zo heeft u altijd voldoende gekoelde dranken. Wij leveren verschillende soorten en maten, dus voor elk soort evenement vindt u wat u nodig heeft! Wilt u een koelcel op locatie? Huur koelkast aanhangwagen.

Koelkast, dranken en partytenten huren

Naast het huren van een koelkast kunt u ook bij ons terecht voor andere materialen. Alles wat u nodig heeft voor uw evenement en niet in huis heeft, kunnen wij voor u regelen. Denk aan:

  • Glazen;
  • partytenten;
  • biertaps; 
  • event materiaal; 
  • dranken;
  • barbecues. 

Wij kunnen echt alles voor u regelen; één leverancier voor al uw party materialen. De aankleding en invulling van uw feest beginnen bij David van Schie Partyverhuur. David van Schie is het verhuurbedrijf van Rotterdam en omgeving.  Bekijk ons overzicht met partymaterialen op de website voor alles wat u voor uw evenement kunt gebruiken.

Verhuurbedrijf David van Schie 

Wij, David en Renee, staan altijd voor uw klaar. Bij het huren van een koelkast heeft u wellicht meer materialen nodig. Graag geven wij u advies. Heeft u vragen over het (online) bestellen van uw koelkast of andere materialen? Of heeft u nog vragen over onze service? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag!

Neem direct contact op