• info@davidvanschie.nl
  • +31 174 622 192
  • Galgeweg 46A 2691 MG 's-Gravenzande
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Servies huren

Servies huren - David van Schie evenementenverhuurServies huren voor uw feest of evenement of geeft u een diner en wilt u servies huren? Voor welke gelegenheid u servies u ook wilt huren, bij ons vindt u het! Bij ons kunt u glaswerk, servies en bestek huren in verschillende stijlen. Voor elke gelegenheid is er wel servies te vinden. Uw gasten eten met het servies van David van Schie altijd in stijl; of het nu voor een barbecue is of een lopend buffet. Wij hebben een grote voorraad verhuurmaterialen. Hierdoor kunnen wij snel leveren op elk feest!

Servies huren zoals glaswerk, bestek & borden

Wij hebben geschikt serviesgoed voor elk evenement of feest. In ons assortiment kunt u verschillende lijnen servies huren. Bij ons bent u onder andere aa nhet juiste adres voor: 

Ook hebben wij servies van Q fine en servies Q authentic in ons assortiment. Natuurlijk is een diner niet compleet zonder bestek en glaswerk, daarom kunt u dit ook bij ons bestellen. Doordat wij een compleet partyverhuur bedrijf zijn vindt u bij ons alles dat u nodig heeft voor een feest of diner. Zo heeft u maar één factuur en wordt de communicatie ook gemakkelijker! Daarom kunnen wij ook zorgen voor: koffie of thee apparatuur; dranken en barbecue en warmhoudapparatuur.

Meer dan alleen servies huren bij verhuurbedrijf David van Schie

Voor elk feest, diner of barbecue hebben wij de juiste verhuurmaterialen. Daarom kunt u naast servies huren, bij ons ook terecht voor alle andere benodigdheden. Dankzij verhuurbedrijf David van Schie wordt uw feest of diner helemaal compleet. Heeft u hulp nodig met de aankleding? Wij denken graag met u mee! David van Schie staat voor: persoonlijke service; snelle levering; afhalen van de materialen na afloop van het evenement en desgewenst hulp bij op- en afbouw van materialen.

Bekijk ons assortiment verhuur op de website, of bestel uw servies direct in de webshop. Heeft u nog vragen over servies huren? Neem contact met ons op; wij zijn u graag van dienst!

Huur direct servies