• info@davidvanschie.nl
  • +31 174 622 192
  • Galgeweg 46A 2691 MG 's-Gravenzande
Het product is toegevoegd aan uw winkelmand.

Verhuurbedrijf Rotterdam

Verhuurbedrijf Rotterdam - David van SchieHet verhuurbedrijf van Rotterdam, dat is David van Schie party rental. Bent u op zoek naar een professioneel verhuurbedrijf in de omgeving Rotterdam? Organiseert u een verjaardagsfeest, receptie, bruiloft of barbecue en wilt u materialen huren voor de aankleding? Bij David van Schie, verhuurbedrijf nabij Rotterdam, vindt u alles: van attracties tot meubilair en dranken

Al uw partybenodigdheden bij één verhuurbedrijf

Bij ons kunt u terecht voor alle partyverhuur materialen die u nodig heeft. Voor elke gelegenheid kunnen wij buffet apparatuur of een podium verzorgen die perfect aansluit op de sfeer van uw event en locatie. Ook hulp bij de installatie of op- en afbouw van de gehuurde materialen kan verhuurbedrijf David van Schie nabij Rotterdam voor u verzorgen. David van Schie party rental staat voor: 

  • Proffesionele partyverhuur Rotterdam
  • Het v​​​​​erhuurbedrijf van Rotterdam voor al uw event materialen
  • Verhuur en verkoop van party materialen 

Professionele partyverhuur Rotterdam

David van Schie is een professioneel verhuurbedrijf nabij Rotterdam, dat al uw party materialen kan leveren. Wij zorgen voor kwaliteit verhuurproducten op al uw evenementen. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke service. Bekijk ons productoverzicht of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Neem direct contact op